Antre Mobilyası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Antre Mobilyası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Evin giriş alanını oluşturan antre, çoğu zaman sadece bir vestiyer ile kullanılan ve boş bırakılan bir alan olmaktadır. Ancak büyük boyutlara ve ferah bir kullanım alanına sahip olan antrelerde mobilya seçimleriyle daha işlevsel bir kullanım elde edilebilir. Antre alanı için mobilya seçenekleri yine ferah, sade ve faydalı seçimler olmalıdır.

Leader Dresuar

Antre alanında ilk olarak tercih edilen mobilya seçimlerinden birini portmanto oluşturmaktadır. Vestiyer olarak da adlandırılan bu mobilya hem evlerde hem de ofislerde giriş alanında kullanılmaktadır. Karşılama bölümü olarak kullanılan bu alanda elbiselerin, çanta, şemsiye ve şapka gibi eşyaların asılması ve ayakkabıların muhafaza edilmesi için bu mobilya kullanılır.

 şeffaf dresuar

Vestiyer bir nevi ev ortamında eşyaların muhafaza edilmesi ve depolanması için de özel bir dolap kullanımı oluşturabilir. Bu kullanım için seçilen vestiyer ürününün daha geniş yapılı ve çoğu zaman zeminden tavana kadar yükselen bir yapıyla uygulanması tercih edilmektedir.

Aslında birçok farklı orijinal fikir ve uygulama sayesinde antre alanını bambaşka bir şekle kavuşturulabilir ve modern bir görüntü elde edebilirsiniz. Antre alanında kullanılacak depolama alanı, oturma mobilyaları, dekoratif ürünler ve küçük detaylar ile hem evinizin hem de iş yerinizin tarzına uyumlu ve işlevsel seçimler gerçekleştirebilirsiniz. Temel olarak da antre dekorasyonu için ilk nokta estetik ve fonksiyonel ayrıntıların bir araya getirilmesidir.

Bu yaklaşım göz önünde bulundurularak, çok küçük antre bölümlerinde dahi etkileyici bir dekorasyon uygulaması mümkündür. Ayrıca farklı genişlikler gösteren antre alanları için de farklı fikirler ile dekorasyon gerçekleştirilebilir. Her ev veya iş yeri için antre alanına uyum sağlayacak şekilde donatılar ve dekoratif mobilya ürünleri kolaylıkla bulunabilir.