Yan Sehpanın Kullanım Alanları

Yan Sehpanın Kullanım Alanları

Sosyal medyada, misafirlikte sıklıkla karşılaşmaya başladığımız yan sehpalar... Yan sehpalar nerelerde kullanılır? Yan sehpa alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? Bu yazımızda bu konuyu ele alacağız.

Yan sehpa bazılarına göre laptop sehpası, berjer sehpası şeklinde birkaç varyasyon ile adlandırılıyor. Bu tabirlerden anlayacağınız üzere kullanım alanı çok çeşitli. Çok fonksiyonlu olması herkes için tercih edilebilirliği arttırdı. Gelin birlikte yan sehpaları nerelerde kullanıyoruz inceleyelim.

Tek yaşıyorsanız sizin için ideal bir yemek masası niteliğinde yan sehpa. Berjerinize göre; oturduğunuzda önünüze gelecek şekilde konumlandırabiliyorsanız bu yan sehpa tam size göre.

everly yan sehpa

Laptop, dizüstü bilgisayar veya tabletle çok vakit geçiriyorsanız. Masa başı iş yapanlar bilir ki bir süre bel ağrısı, bacak ağrısı oluşur bu yüzden en rahat bir şekilde oturmak önemlidir. Koltuğunuza yaslanınız ve önünüze yan sehpanızı çekiniz. Bu noktada yan sehpanızı seçerken üzerinde oyuntu desenler olmadığına dikkat ediniz.

Yan sehpaların en çok kullanıldığı alanlardan biriside balkonlar. Yan sehpaların kullanım kolaylığı ve alanı daraltmaması sayesinde seçtiğiniz modele göre balkonlarınızda hem şık hem sade bir görüntü yakalayacaksınız. 

Yatakta film izlemeyi sevenlerdenseniz, yatak odanıza daha ufak bolu bir yan sehpa alabilir dilediğiniz gibi yatağınıza çekip filmin keyfine varabilirsiniz. 

yan sehpa

Koridorlar ev halkı için ortak alandır. Kapıdan ilk girdiğimizde bizi karşılar. Bu yüzden oraya yerleştirdiğiniz bir yan sehpa anahtarlarınız veya kargo paketleri gibi koymak için yer bulunamayan eşyalara alan yaratmış olursunuz.

yan sehpa