En Çok Tercih Edilen Masa Çeşitleri

En Çok Tercih Edilen Masa Çeşitleri

En çok tercih edilen Masa çeşitlerini sizler için derledik. Evinize, keyfinize ve oturma alanınıza uygun masa'yı seçmekte zorlanıyorsanız hemen ulaşın. İç mimarlarımız sizlere yardımcı olsun.

Özel Tasarım Masa

Tekdüze yapılan masalardan sıkıldınız mı? O zaman özel tasarım bir masayı hakediyorsunuz demektir. Ofislerde, çalışma ortamlarında, mutfaklarda, restoranlarda kullanılan masaların özel olarak üretilmesi gerekebilir. Uzunluk, boyut, yüksekliklerin değişmesi gerekebilir. Böyle bir isteğiniz bulunuyorsa hemen özel tasarım mobilya üretimi yapan Evka'ya ulaşın.

Çalışma Masası

Ofis Dekorasyonu, Çalışma alanı dekorasyonu, Büro'ların dekorasyonunu yaparken seçilmesi gereken çalışma masalarının arasında pirinç, rose, krom kaplama yada paslanmaz metal'den üretilen masalar bulunmaktadır. Bu masaların üzerinde şeffaf cam, füme cam veya ahşap bulunabilir.

Yemek Masası

Yemek Masaları evde bulunan kişi sayısına göre belirlenirken 4, 6, 8 ve 10 kişilik masalar en çok tercih edilenlerdir. Üzeri ahşap, cam veya mermer olabilir. Fiyatları alt ve üst sayısına göre belirlenirken kişi sayısına göre de fiyatı belirlenmektedir.

 

Ahşap Masa

Ahşap masa satın alırken ve kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı şeyler vardır. Sıcaklık temasından kaçınmak, Sıvı temasından kaçınmak ve sert darbelere karşı dikkat etmek. Bunların dışında periyodik olarak bakımların yapılması ve düzenli temizlenmesi gerekmektedir.

Katlanır Masa

Dar alanların kurtarıcısı olan katlanır masalar; dikdörtgen, yuvarlak ve kare formlarda üretilmektedir.